Kuljetuspalvelut

Maanrakennusta ja erikoiskuljetuksia vankalla ammattitaidolla

Erikois­kuljetukset, nosto­palvelut ja tien kunnossa­pito Sodankylässä

Kuljetus & Maanrakennus J. Norberg Oy tarjoaa monipuoliset erikois­kuljetus-, nosto- ja teiden kunnossa­pitopalvelut Sodankylän Sattasesta käsin muualla Lapissa ja kauem­panakin koko Suomessa. Kalustomme soveltuu hyvin niin kesä- kuin talviolo­suhteisiin vaativissakin kohteissa. Palvelemme sekä yrityksiä että kotitalouksia.

Kysy tarjous erikoiskuljetus- tai kunnossapito­palveluistamme!

Nosto­palvelut ja kuljetukset

Jos tarvitset kohteeseesi nostoapua, meiltä löydät siihen soveltuvan kaluston. Tarjoamme nosto­palvelut sekä mahdollisesti tarvittavat kuljetukset.

Vaihto­lavojen vuokraus ja kuljetukset

Pihatalkoisiin, remonttiin, rakennus­urakkaan sekä moneen muuhun tarkoitukseen saat meiltä erikokoiset vaihtolavat vuokralle. Kuljetamme vaihtolavat paikan päälle ja viemme ne pois jätteiden lajitteluun.

Tien kunnossa­pito ympäri vuoden

Palveluihimme kuuluu lisäksi teiden kunnossa­pito kesät talvet. Saat meiltä muun muassa teiden lanaukset, auraukset sekä erilaiset tien kunnossa­pitoon liittyvät kaivuu- ja täyttötyöt.

Pyydä tarjous erikois­kuljetuksista tai muista palveluistamme Sodankylän seudulla

Tarvitsitpa sitten erikois­kuljetusta, nostopalvelua tai teiden kunnossapitoa, meiltä saat kaikki tarvitsemasi palvelut ammatti­taidolla ja kilpailu­kykyiseen hintaan. Ota meihin yhteyttä soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä sivujemme lomake! Kuljetus & Maanrakennus J. Norberg Oy palvelee kaikkia asiakkaitaan Sodankylästä käsin Lapissa ja koko Suomessa.